Ülari Kais võitis Viiratsi valla jooksu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viiratsi valla korraldatud Kolme Tamme jooksu tänavune võitja on kohalik spordimees Ülari Kais.

Pühapäeval 22. korda asetleidnud võistluse kümnekilomeetrise põhidistantsi kiireim mees sai kirja aja 36.16,1. Kaks minutit hiljem lõpetas teisena Allar Soo Puurmanist ning tulemusega 38.44,4 oli kolmas Joonas Alvre Vardja külast.

Põhidistantsil oli 75 lõpetanu seas parima naisena finišis tartlanna Lily Luik, olles jooksnud välja päeva seitsmenda tulemuse 40.17,1. Teise naisena oli neljateistkümnendana finišis Põltsamaalt pärit Grete Tõnne ajaga 42.15,0.

Lastejooksudel olid 1,2 kilomeetri pikkusel rajal 7- ja 8-aastaste mõõduvõtu tublimad Marion Köhler ja Remo Ojaste, 9—12-aastaste seas tulid võitjaks Keliis Lillemets ja Kristjan Baikov ning 13—16-aastaste distantsil Kelina Lillemets ja Kermo Ojaste.

500 meetri jooksus peeti arvestust kolme- ja nelja-aastaste ning viie- ja kuueaastaste poiste ja tüdrukute üle.

Nooremas rühmas olid nobedaimad Nora Tuul ja Mattias Eduard Pulk ning vanemate arvestuses Carmen Kazantseva ja Marcus Randloo.

Kavas oli ka kepikõnd, kus osalejate paremust ei määratud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles