Tüdrukud tõid koju hõbeda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel oma vanusegrupi Eesti karikavõistlused võitnud Viljandi spordikooli naiskond pidi võrkpalli liidu karikaturniiril leppima teise kohaga.
Sügisel oma vanusegrupi Eesti karikavõistlused võitnud Viljandi spordikooli naiskond pidi võrkpalli liidu karikaturniiril leppima teise kohaga. Foto: Madis Luik

Pühapäeval Võrus lõppenud Eesti võrkpalli liidu U-16 vanuseklassi karikavõistluste tugevama finaalgrupi turniir andis Viljandi spordikooli tüdrukutele võõrustajate järel teise koha.


Kaheksa võistkonna osavõtul peetud turniiri otsustav mäng Võru ja Viljandi spordikooli vahel kestis kolm geimi, paraku pöördus selle lõppvaatus võrulaste kasuks.



«Eelkõige hakkas meil logisema pallingu vastuvõtt ja edasi hakkasid lõtkuma ka teised mänguelemendid,» lausus Viljandi naiskonna treener Merle Keerutaja.



Treener rõhutas, et teine koht pole sugugi halb tulemus ning kokkuvõttes olid tüdrukud tublid. «Näitasime suurepäraseid mänge ja ma ei arva, et Võru meist väga palju parem oleks olnud.»



Võru teenis turniiri esikoha täisedu, seitsme võiduga. Viljandi spordikool oli kuue võiduga teine ja Saaremaa kolmas.



Eelturniiridel alustas U-16 vanusegrupi karikavõistlusi 19 naiskonda ning lõplikud kohad selgusid kolme eri tugevusgrupi finaalturniiridel.



Võistkond

Viljandi spordikooli U-16 võrkpallinaiskonda kuuluvad


Kristel Moor, Netti Danilov, Kadri Siro, Laura Luik, Getter Rang, Maarit Rei ja Mari Teder. Naiskonna treener on Merle Keerutaja.


Allikas: võrkpalli liit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles