Suuski ja uiske ostetakse tublisti

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hawaii Expressi poe sporditarvete müügi ja hoolduse spetsialist Inno Reimal ütles, et kõik kaubad on kenasti müüdud.
Hawaii Expressi poe sporditarvete müügi ja hoolduse spetsialist Inno Reimal ütles, et kõik kaubad on kenasti müüdud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Enamik spordikaupu pakkuvaid Viljandi poode kinnitab, et majanduslangusest hoolimata ostetakse suuski ja uiske kenasti.


Centrumis asuva Rademari kaupluse müüja-mehaanik Risto Kessa ütles, et mullusega võrreldes läheb müük suurepäraselt.



«Oleme poe talvekaubast peaaegu tühjaks müünud. Nii uiske kui suuski on järele jäänud üsna vähe,» lausus ta. «Osa kaupu saab tellida keti teistest kauplustest, sest ka laod on juba tühjad.»



Müüja hinnangul õhutasid kenade talveilmade kõrval müüki suured sooduspakkumised, mis ulatuvad 60 protsendini. Neid tehti Risto Kessa sõnutsi seetõttu, et mullu jäi kaup ebasoodsa ilma tõttu müümata ning vaja oli vabaneda nii mullustest kui tänavustest laovarudest.  



Jakobsoni keskuses asuva Rakseri spordipoe rattamehaanik-müüja Oliver Kravets tunnistas, et korralikust talvest hoolimata on murdmaa- ja mäesuuskade müük olnud kesine. Rohkem on ostetud uiske ja rõivamüük on endisel tasemel.



Kaubamajas Day Off asuva Hawaii Expressi poe sporditarvete müügi ja hoolduse spetsialist Inno Reimal ütles, et kõik kaubad on kenasti müüdud.



«Teatud pikkuses murdmaasuusad ja kepid on juba otsas,» lausus ta.


Tema sõnutsi on müüginumbrid eelmise aasta omadega võrreldavad ja isegi veidi suuremad.



Reimal kinnitas, et Hawaii Expressi hinnad on mullustega võrreldavad, vaid lumelaudu ja mäesuuski pakutakse kümme protsenti mullusest allahindlusest odavamalt.



Läinud aastal Valuoja oru serval avatud kaupluse Klubisport omanik Loit Kivistik ütles, et esimene hooaeg on tänu suurepärasele talvele olnud hea. «Uisud ja murdmasuusatarbed on läinud hästi,» lausus ta. «Pakume ka mäevarustust, aga selle müük on kesine.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles