Südame kutse ankurdas austraallase

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Geoffrey Longhurst tunnistab, et on mõnikord juurelnud, kas püsivalt Eestisse kolida oli ikka õige, ent ruttab kohe lisama, et niisugustel nõrkusehetkedel pole mõtet pikalt peatuda: Eestis on hea elada.
Viljandlane Geoffrey Longhurst tunnistab, et on mõnikord juurelnud, kas püsivalt Eestisse kolida oli ikka õige, ent ruttab kohe lisama, et niisugustel nõrkusehetkedel pole mõtet pikalt peatuda: Eestis on hea elada. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Olen Eestis saanud rohkem kallistusi kui Austraalias kogu varasema elu jooksul,» muigab Sydneyst pärit Geoffrey Longhurst ning nõjatub elutoa keskel troonivale suurele söögilauale.

Iga tööpäeva varahommikul istub Geoffrey ehk Geoff, nagu lähedased ja sõbrad teda kutsuvad, oranžikirjalise postiauto rooli ning suundub Viiratsi valla teedele, et toimetada sealseile elanikele kätte värsked kirjad ja ajalehed.

Copy
Tagasi üles