Festivali laval käis laamendaja

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaakide ohvriks langesid lava detailid ja üks pargipink.
Kaakide ohvriks langesid lava detailid ja üks pargipink. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandi lossimägedesse Teisele Kirsimäele pärimusmuusika festivalist püsti jäänud ja rokifestivali ootav lava sattus lõhkujate meelevalda.

Pätid tegid lava taga olevasse kardinasse sisselõikeid ning lükkasid kummuli lava ümbritsevad aiad.

Pärimusmuusika festivali ajal oli üks pargipink maa küljest lahti võetud ning mäeveerule seatud, sest muidu oleks see lava alla jäänud. Kurjamid olid otsustanud pingi mäest alla lükata. Sama teed üritasid nad saata ka üht metallist aia osa. Ilmselt see siiski suuremaid kahjustusi ei saanud.

Aiad kuuluvad osaühingule Lavad ja Telgid. Selle omanik Vahur Roht rääkis, et enne kolmapäeva südaööd lossimägedes kõndinud tütarlapsed olid näinud üht noormeest, kes jooksis metalltoruga Kaevumäe poole. Veel olid neiud rääkinud, et lärmi järgi hinnates oli Kaevumäel suurem seltskond.

«Eks see olnud inimene, kel jõudu on rohkem kui mõistust,» nentis ettevõtja Juhan Nöps, kes korraldab eile lossimägedes alanud rokifestivali «Rock Ramp». Nöps lisas, et tal on ennegi tegemist olnud kaakidega, kes üritavad näiteks kõlarikäru või mõne õllega plehku panna. Korraldaja lisas, et kõikideks öödeks jääb lossimägedesse valve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles