Viiratsi vald kutsub tammede jooksule

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval saab Viiratsis 22. korda teoks Kolme Tamme jooks. Kümnekilomeetrisele põhidistantsile lähetatakse osalejad kell 12 Viiratsi keskväljakult.

Jooksule on end võimalik kirja panna võistluspäeval kella 10—11.30 vallamaja ees. Pühapäeval pärast täiskasvanute rajale saatmist algavad stardi- ja finišipaigas lastejooksud. Vanusest sõltuvalt on raja pikkus 500—1200 meetrit ning trass kulgeb ümber rahvamaja ja lasteaia.

Esimene Kolme Tamme jooks korraldati Arne Sammeli eestvõttel 1990. aasta sügisel. Nüüdseks on põhidistants tublisti muutunud ja see ei ühenda enam valla kolme kuulsat tamme, ent ürituse nimele on truuks jäädud.

2007. aastal asendasid korraldajad 17-kilomeetrise põhidistantsi lühemaga ning osalejate turvalisuse tagamiseks viidi see suure liiklusega maanteelt rahulikumasse kohta. Põhidistantsil osalejad jooksevad mööda Viljandi järve äärset terviserada Sammulisse ning sealt edasi läbi Vardja tagasi Viiratsisse.

Eelmisel aastal võitis Kolme Tamme jooksu viljandlane Rivo Subi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles