Zonta annab stipendiumi­

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ülemaailmse Zonta liikumise Viljandi klubi tegutseb alates juunikuust uue juhatusega: klubi president on Kersti Kulla ja asepresident Karmen Laos. Klubil on plaanis jätkata mitme väljakujunenud edumeelse ettevõtmisega ja nii antakse 1. septembril taas välja tubli naisüliõpilase stipendium.

Juba 12. korda jagatava stipendiumi suurus on kuni 640 eurot. Sellele oodatakse kandideerima Viljandimaa naisüliõpilasi, kes pärinevad lasterikkast perest, milles on kolm või enam ülalpeetavat, on orvud või kasvanud lastekodus ja omandavad esmast kõrgharidust avaõiguslikus ülikoolis. Stipendiumi kandidaat peab olema täitnud eelmise õppeaasta nõutava ainekava ning saavutanud head tulemused.

Stipendiumi taotlejatel on vaja esitada 17. augustiks taotlus, mille blanketi saab tööpäeviti Viljandi raekojast. Avaldusele peab lisama õppeasutuse õiendi õppeplaani täitmise kohta ja õpinguraamatu kinnitatud väljavõtte.

Raha stipendiumi väljaandmiseks kogutakse kontserte ja loteriisid korraldades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles