Viiratsi vallas hukkunu oli Rumeenia kodanik

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Viiratsi vallast avariilise auto kõrvalt leitud surnud mees oli Rumeenia kodanik.

Pühapäeva ennelõunal teatati politseile, et Viiratsi lähedal Laidu tee ristmiku juures on kraavis Suur­britannia registrimärgiga Škoda Octavia. Sõidukist mõni meeter eemal avastati tundmatu mehe surnukeha, kelle umbkaudse vanusena oli esmases pressiteates kirjas 50—60 aastat.

Prokuratuuri kinnitust mööda on uurijad kindlaks teinud, et hukkunu on 1977. aastal sündinud Rumeenia kodanik. Seega oli mees algul pakutust märgatavalt noorem. Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina ei osanud selgitada, millest suur erinevus tulenes, kuid viitas võimalusele, et mehe vigastused olid nii rasked, et ei võimaldanud vanust täpsemalt määratleda.

Mis asjus välismaalane nädalavahtusel Viljandimaal oli ning millised võisid olla tema hukkumise täpsemad asjaolud, polevat Kostina sõnul endiselt võimalik öelda, sest uurimine on pooleli ning kohtumeditsiinilise ekspertiisi vastused väljastamata. Ainsa detailina märkis pressiesindaja, et politsei sai enda käsutusse mehe dokumendid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles