Politsei pidas kinni rahaautomaati rüüstanud mehe

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna varahommikul rünnati Swedbanki Suure-Jaanis asuvat sularahaautomaati.
Täna varahommikul rünnati Swedbanki Suure-Jaanis asuvat sularahaautomaati. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Lõuna prefektuuri politseinikud pidasid täna Põlva vallas kinni 30-aastase mehe, keda kahtlustatakse varahommikul Suure-Jaanis aset leidnud varguskatses.


31. juulil kella 3.30 ajal edastas turvafirma politseile, et Suure-Jaanis Pärnu tänaval on lõhutud kaupluse välisküljel asuvat sularahaautomaati. Signalisatsioonihäirele reageerinud turvafirma kohapeal kedagi ei tabanud. Sularahaautomaati oli tugevasti lõhutud, sellest hoolimata sularaha varastada ei õnnestunud.

Sündmuskohale sõitnud politseinikud hakkasid kohe turvakaamera salvestist läbi vaatama. «Kogutud materjalidest nähtub, et kuriteo toimepanemisega võib seotud olla vähemalt kaks inimest, kes põgenesid sündmuskohalt sõiduautoga,» kommenteeris Lõuna ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Küllike Taits.

«Politseile teadaoleva info põhjal võis arvata, et varguskatsega seotud isikud ei ole pärit Viljandimaalt ja püüavad maakonna piiri ületada. Seega kaasasime abijõude teistest maakondadest ning koostöö andis peagi tulemusi, kui võimalik kahtlusalune Põlvamaal tabati,» selgitas Lõuna prefektuuri kriminaalteabetalituse juht Meelis Saarepuu.

Põlvamaal Puskaru külas kinni peetud Audi roolis oli Antsla valla elanik. «Kogutud tõendid viitavad, et see mees võib seotud olla sularahaautomaadist raha varguse katsega ning homme esitab prokuratuur kohtule taotluse tema vahistamiseks,» ütles vanemprokurör Küllike Taits.

Kinnipeetu on varem mitmel korral kriminaalkorras karistatud, sealhulgas varguste eest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles