Viljandimaa sport 1.—5. augustini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

KOLMAPÄEV, 1. august

Jalgpall. Kell 18 mängivad Suure-Jaani staadionil Eesti meistrivõistluste U-19 teise liiga kohtumist SK Tääksi ja FC Lootos.

REEDE, 3. august

Jalgpall. Kell 19 on Viljandi staadionil Eesti meistrivõistluste teises liigas vastamisi JK Tulevik ja FC Tarvastu.

LAUPÄEV, 4. august

Vanad olümpiaalad. Suure-Jaanis võisteldakse 25. korda vanadel olümpiaaladel. Kell 10 algab Kondase pargis võrkpallivõistlus vanade reeglite järgi. Kell 10.30 on Suure-Jaani staadionil kergejõustikuvõistlus noortele ning kell 13 täiskasvanutele.

Perespordipäev. Kell 11 algab Viljandi järve ääres perespordipäev, millel leivad sportlikku ja meelelahutuslikku tegevust kõik. Kavas on nii pallimängud (rannavolle, tänavakorvpall, jalgpall), mõõduvõtud sangpommitõstmises, jooksuvõistlus ja palju muud.

Ujumine. Kell 14 saab Viljandis Männimäe aerutamisbaasi juures stardi Eesti avaveeujumise meistrivõistlus.

Jalgpall. Kell 12 on Viljandi kunstmuruväljakul Eesti meistrivõistluste neljanda liiga mängus vastamisi JK Tulevik Vanakesed ja Vändra JK Vaprus II.

Kell 19.30 kohtuvad Viljandi staadionil Eesti meistrivõistluste meistriliigas FC Viljandi ja Tallinna FC Levadia.

PÜHAPÄEV, 5. august

Jooks. Kell 12 algab Viiratsi kooli juures 22. Kolme Tamme jooks. Juhendiga saab tutvuda siin.

Petank. Kell 12 on Viljandi järve ääres rannapetangi sarja etapp.

Võimlemine. Kell 12 algab Viljandi ranna korvpalliväljakul kõigile huvilistele mõeldud tasuta võimlemistund, mida juhendab Brite Vilgo. Osalejatel on soovitav kaasa võtta võimlemismatt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles