Käsipalluritel on tähtis kohtumine Tapaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval kell 19 kohtuvad Viljandis spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste põhiturniiri eelviimases voorus Viljandi HC ja SK Tapa.


Viljandi meeskonna treeneri Lembit Nelke jutu järgi eelseisev kohtumine tabeliseisu arvestades Tapale tähtsam kui võõrustajatele. Samas tunnistas mees, et juba au ei luba viljandlastel mängu kergelt võtta.

«Anname väljakul endast parima,» lausus Nelke. «Koosseisuga ei tohiks meil probleeme olla.»

Tapa pole sel hooajal vastaste väljakul ainsatki punkti võtnud, Viljandi aga on tänavu esinenud võõrsil edukamalt kui kodus.

«Kodus meil millegipärast alati kõik ei suju,» tunnistas Nelke. «Võib-olla on asi selles, et treenime väikses saalis, mängime aga suures. Treeninguteks ei saa me endale suurt saali lubada,» tõdes treener.

Tapa meeskonna juhendaja Elmo Koppelmann aga rõhutas eelseisva kohtumise tähtsust, sest suuresti sõltub selle tulemusest nende koht eelseisvas veerandfinaalis.

Tapal seisavad pärast Viljandis käiku ees mängud Kehra ja Chocolate Boysiga, kuid Koppelmann ei hellita nende vastu suuri võidulootusi. «Viimastes voorudes liidrid ilmselt küll ei pinguta, kuid kavatsevad võidud ikka ära võtta,» nentis ta.

Viljandiga matši eel on Tapa meeskond harjutanud tavapärases rütmis. «Oleme treenininud plaanipäraselt, peamine on, et poistel jätkub võitlustahet,» tutvustas Koppelmann meeskonna tegemisi.

Seda, et Viljandi esinduses mängivad meistriliiga kaks suurimat väravakütti Marko Koks ja Taavi Tibar, nimetas SK Tapa peatreener korraga plussiks ja miinuseks. «Ühest küljest on kindlate liidrite olemasolu tugevus, teisalt aga nõrkus. Oleme sellega arvestanud ja proovime neid mehi ohjata. Samas meenutan, et ka teised viljandlased oskavad väravaid visata.»

Elmo Koppelmann lisas, et Tapa meeskonnas on mitu põhimeest vigastustega eemal ning väiksed traumad kimbutavad teisigi mängumehi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles