Noored said igat värvi medaleid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miilen (vasakul) ja Laura Luik on U-20 klassi rannavolle meistrivõistluste pronksmedalistid.
Kristiine Miilen (vasakul) ja Laura Luik on U-20 klassi rannavolle meistrivõistluste pronksmedalistid. Foto: volley.ee

Eesti noorte rannavolle meistrivõistlustel sai Viljandi spordikooli kasvandik Renate Pikk koos pärnulanna Hanna Pajulaga U-16 klassis kuldmedali, U-20 klassis teenisid viljandlannad Kristiine Miilen ja Laura Luik pronksi ning sama vanuserühma noormeeste mõõduvõtul pälvisid Mikk Markus Sihver ja tema tartlasest paarimees Kevin Soo hõbeda.

Laupäeval Pärnus mängitud U-16 rannavolle meistrivõistlustel alistasid Renate Pikk ja Hanna Pajula tüdrukute finaalis kahes geimis Liisa Soometsa ja Annett Pendarova. Sellele eelnenud poolfinaal lõppes hilisemate meistrite 2:1 võiduga Ingrid Kiisa ja Mai Liis Logina üle.

Üheksa osalejaga U-20 tütarlaste mõõduvõtul poolfinaali jõudnud viljandlannad pidid seal tunnistama hilisemate võitjate Liisel Nelise ja Anett Hollase paremust. Keilast pärit konkurentide Laura Rogenbaumi ja Anna Zadoroznajaga peetud pronksiheitluses suutsid aga Kristiine Miilen ja Laura Luik kaotatud avageimi järel kohtumise 2:1 enda kasuks pöörata.

Noormeeste mõõduvõtul jõudsid Mikk Markus Sihver ja Kevin Soo kulleheitlusele, olles võitnud 2:1 Roland Järve ja Keiro Vantsit. Tasavägises finaallahingus pidid nad siiski tunnistama Renee Teppani ja Robert Tähe 2:0 paremust.

U-18 vanuseklassi meistrid selgusid Pärnu rannas pühapäeval. Seal lõpetasid Viljandi spordikooli tüdrukute paarid Eve-Liis Teder ja Renate Pikk ning Kristiine Miilen ja Kadri Puu mõlemad viienda kohaga. Sama vanade noormeeste mõõduvõtt päädis Bruno Jakobsonil ja Silver Maaril seitsmenda tulemusega.

U-20 tütarlaste turniiril kaasa teinud Kadri Siro ja Eve-Liis Teder olid viiendad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles