Mängijad sättisid end kullasoonele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallurid Mari-Liis Graumann (karikaga) ja Natalja Bratuhhina said Eesti rannavolle meistrivõistlustel kuldmedali.
Võrkpallurid Mari-Liis Graumann (karikaga) ja Natalja Bratuhhina said Eesti rannavolle meistrivõistlustel kuldmedali. Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Eesti rannavõrkpalli meistrivõistlustel noppisid Viljandist pärit mängijad kulla nii meeste kui naiste mõõduvõtul. Võitjaks pärjati Argo Arak ja Kaarel Kais ning Mari-Liis Graumann ja Natalja Bratuhhina.

16 meeskonna osavõtul peetud meistrivõistlused kaotuseta läbinud Argo Arak ja Kaarel Kais alistasid pühapäeval finaalis 2:1 Karl Jaani ja Rain Raua.

«Raske oli. Mängisime ennast täiesti tühjaks,» tunnistas Argo Arak. Tema sõnul suutsid nad Kaarel Kaisiga finaalis kasu lõigata oma suurematest rannavolle kogemustest, ehkki füüsilist võimsust oli noorematel konkurentidel enam.

«Tappev kuumus ja täielik tuulevaikus mõjusid kurnavalt, aga vedasime ikka välja,» rõõmustas Arak. «Võit tuli suure vaevaga.»

Kahe nädala eest sealsamas Pärnus Ida-Euroopa rannavollesarja etapi võitnud Viljandi päritolu Argo Arak ja pärnulane Kaarel Kais peavad plaani osaleda sügisel Kalingradis sama sarja finaalturniiril. «Kaalume seda võimalust, otsuse teeme mõne aja pärast,» lausus Arak.

Viljandimaalased Martti Rosenblatt ja Taavi Sadam lõpetasid meistrivõistlused seitsmenda kohaga.

Mari-Liis Graumann ja Natalja Bratuhhina suutsid naiste finaalis kahe geimiga üle mängida nädala eest Soomes turniiri võitnud Maarja Kerneri ja Kadri Purje. Kohtumine, milles Kerner ja Puri said geimides punkte 14 ja 15, kujunes Mari-Liis Graumanni sõnul kardetust veidi lihtsamaks. Tema arvates mängis vastane tujutult, aga nende trump oli tugev palling.

«Väljakule minnakse alati võitma, kuid spetsiaalselt selleks turniiriks me valmistunud polnud,» kõneles Graumann. «Nataljaga mängisin viimati rannas koos 2008. aastal,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles