Keskplatsil saab mängida malet ja lauatennist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse ametnikud ja töömehed olid teisipäeval ühiselt ametis, et uued lauad keskväljakule korralikult paika saaksid.
Linnavalitsuse ametnikud ja töömehed olid teisipäeval ühiselt ametis, et uued lauad keskväljakule korralikult paika saaksid. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Nädala algul seadsid linnavalitsuse ametnikud ja töömehed Viljandi kesklinnas Rubiini platsil paika male- ja lauatenniselaua, et pakkuda inimestele vanalinnas rohkem tegevust.

Eelmise nädala lõpul jooniti kunagise kino asemele rajatud platsile rada, millel lapsed saavad jalgrattasõidueksamiteks valmistuda ja aega veeta. Pooleli on veel muruplatsile liivakasti ehitamine ja lähematel nädalatel on kavas korda teha Tartu tänava poole viiv trepp.

Linnavalitsuse arenguspetsialist Lauri Alver rääkis eelmisel nädalal, et idee tuua platsile rohkem elu oli tal tekkinud seal jalutades. «Kesklinnas olev plats tundus liiga tühi. See koht ootab arendamist,» sõnas ta. Alveri arvates on inimeste suhtlemisvõimalused Viljandi linnaruumis piiratud. «Nüüd on võimalik tulla platsile ning koos sõpradega midagi teha.»

Äsja paika pandud laudadel saab malet või lauatennist mängida, ainult mänguvahendid peab ise kaasa võtma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles