Viljandlased otsustasid laste kasuks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seesam Kindlustuse Viljandi kontori juhataja Kaidi Kirss
Seesam Kindlustuse Viljandi kontori juhataja Kaidi Kirss Foto: Elmo Riig / Sakala

Enamik eelmisel kuul Seesam Kindlustuse korraldatud küsitlusele vastanutest soovib, et kindlustusselts kingiks linnale laste mänguväljaku.


Aktsiaselts Seesam Rahvusvaheline Kindlustus pakkus koostöös Viljandi linnavalitsusega siinse kontori avamise puhul linnarahvale võimaluse valida endale ligikaudu 50 000 krooni maksev tervituskingitus. Kõne all olid laste mänguväljaku atraktsioon ja linnakell.

9.-28. veebruarini täideti Seesam Kindlustuse Viljandi kontoris ja Selveris enam kui poolteist tuhat küsitlussedelit. 1127 viljandlast soovis värvilise purskkaevuga parki mänguväljaku täiendamist ning 435 linnakella Vabaduse platsile.

Kindlustusselts ja Viljandi linnavalitsus peavad läbirääkimisi, et täpsustada atraktsioonide ülespanekuga seotud üksikasju.

«Praegu on veel vara öelda, millal täpselt mänguväljak avatakse, kuid teeme kõik endast oleneva, et kevade saabudes oleks pisikestel viljandlastel veel üks tore koht, kus lustida,» rääkis Seesam Kindlustuse turundusjuht Tiia Prööm.

Ta tänas kindlustusseltsi nimel kõiki küsitlusele vastanuid. «Hindame kõrgelt kõigi vastanute panust parima kingi väljaselgitamises,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles