Võrkpallurid selgitasid kuninga ja kuninganna

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval selgus Viljandimaa esimese rannakuninganna ja -kuninga tiitli omanik.
Laupäeval selgus Viljandimaa esimese rannakuninganna ja -kuninga tiitli omanik. Foto: volley.ee

Laupäeval selgus Viljandimaa esimese rannakuninganna ja -kuninga tiitli omanik. Võistluspäeval osales 16 meest ja sama palju naisi. Naistest krooniti võitjaks Kristiine Miilen, meestest Taavi Sadam.


Võistluse esimese etapina loositi neljaliikmelised alagrupid, igast neist pääses edasi kaks edukamat. Mõõduvõtus, millel selgitatakse individuaalselt parim rannavolle mängija, mängis iga osaleja grupis läbi eri paarilisega. Avaringi järel selgusid kaheksa edasipääsejat, teises ringis neli finalisti.

Naistest pääsesid finaali Kadri Siro, Kaidi Roosimägi, Kristiine Miilen ja Marje Rosenblatt. Et Kristiine Miilen, Kaidi Roosimägi ja Kadri Siro teenisid kõik kaks võitu, said võitja selgitamisel määravaks geimides võidetud punktid. See andis Viljandimaa esimese rannakuninganna tiitli Kristiine Miilenile.

Teise ja kolmanda koha omaniku teadasaamiseks tuli võrdsete geimipunktide tõttu kasutusel võtta veel kaks eri paarilisega seitsme punktini mängitavat kiirgeimi. Selles osutus edukamaks Kaidi Roosimägi.

Samasugust pinget jagus ka meeste turniirile. Tasavägiselt kulgenud finaalkohtumistes korjasid võrdselt kaks võitu Taavi Sadam, Martin Ruul ja Rainer Romann. Geimipunktide liitmine andis napi paremusega tiitli Taavi Sadamale.

Teise ja kolmanda koha selgitamine vajas siingi kiirgeimidega ümbermängimist. Seal pani oma paremuse maksma Martin Ruul. Kolmanda kohaga pidi tänavu leppima Rainer Roman Silver Maari ees.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles