Paul Zujenkovile tuli veel üks hõbe

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahe nädala eest võitis Viljandi klubi veemotosportlane Paul Zujenkov Lätis Euroopa meistrivõistluste JT-250 klassis hõbeda. Teiseks tuli ta ka pühapäeval Tallinnas Harku järvel peetud juunioride paadiklassi GT-15 Euroopa meistrivõistlustel, olles pidanud kokkuvõttes tunnistama maailma esinumbri, inglase Ben Jelfi paremust. Kolmas oli Tartu noormees Sken Heidemann.

Neljast võistlussõidust arvati kõigil kehvim lõpptulemusest maha. Paul Zujenkovil ebaõnnestus teine sõit, mil ta tegi enne finišipoid spinni ning liikus trassil mõne meetri vastassuunas.

Nii avasõidu teisena lõpetanud ning kolmanda võitnud Paul Zujenkovil kui tema kolmel konkurendil oli enne viimast starti võimalus saada kuldmedal, ent inglane suutis põnevust pakkuvas neljandas sõidus lõpetada viljandlase ees esimesena.

Võistlustel tegi kaasa ka Viljandi klubi noormees Gregor Eevard ning teenis kokkuvõttes kuuenda koha.

Sealsamas peetud O-125 paadiklassi maailmameistrivõistlustel oli Erko Aabrams parima eestlasena seitsmes. Maailmameistriks tuli itaallane Manuel Zambelli.

Eeloleval nädalavahetusel selguvad Rootsis Östhammaris noorte GT-15 maailmameistrid. Tiitli pärast asuvad võistlema ka mõlemad Viljandi veemotoklubi Nord noormehed, Paul Zujenkov ja Gregor Eevard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles