Kristel Habakukk pälvis ettevõtliku naise tiitli

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtliku naise tiitli pälvinud Kristel Habakukk paistab silma eelkõige mulgi kultuuri arendaja ning rahvusliku käsitöö edendajana.
Ettevõtliku naise tiitli pälvinud Kristel Habakukk paistab silma eelkõige mulgi kultuuri arendaja ning rahvusliku käsitöö edendajana. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mittetulundusühing ETNA Eestimaal tunnustas teist korda ettevõtliku naise tiitliga tublit ja tegusat Eesti naist, kes on silma paistnud ettevõtluse arendamisel ja olnud aktiivne oma piirkonna elu edendaja.

Kristel Habakuke saavutused ettevõtluses ja ühiskondlikus elus on muljetavaldavad: ta on kahe ettevõtte omanik, valmistab rahvarõivaid, etnilisi stiliseeritud rõivaid ning meeneid ja kingitusi.

Mulgi kultuuri instituudi tegevjuhina on Kristel Habakukk tegutsenud Mulgimaa ühtse arengu ja ajaloolise identiteedi edendamise nimel.

Mullu õnnestus tal kaasata ligi 200 vabatahtlikku Mulgi talu külastuskeskuse koristustalgutele.

Kristel Habakukk on korraldanud näitusi ja pidanud Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tudengitele loenguid mulgi keele ja kultuuri alal.

ETNA Eestimaal on mittetulundusühing, mis on loodud väikeettevõtluse arendamise kaudu maaelu maine ja elukvaliteedi parandamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles