Jäätmejaam upub prügisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragn-Sellsi ääreni täis segapakendi konteinerid ning hommikul tühjendatud pooltühi Veolia Keskkonnateenuste kollane pakendikonteiner, mille kõrvale on visatud segapakendeid. Ülejäänud praht on pandud sinna kas teadmatusest või pahatahtlikult.
Ragn-Sellsi ääreni täis segapakendi konteinerid ning hommikul tühjendatud pooltühi Veolia Keskkonnateenuste kollane pakendikonteiner, mille kõrvale on visatud segapakendeid. Ülejäänud praht on pandud sinna kas teadmatusest või pahatahtlikult. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Tarvastu valla taaskasutusse mineva prügi kogumispunktides uputab, sest prügifirma Ragn-Sells pole oma tööga hakkama saanud ning inimesed on konteinerite ümber kuhjanud jäätmeid, mis sinna ei sobi.

Mustla jäätmejaamas on prügi ligi kuu aega seisnud lageda taeva all.

«Kuhjunud prügi riivab silma,» nentis asula elanik Ants Relvik, kes on tekkinud olukorrast vallavalitsusele korduvalt teada andnud.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles