Rallisprindi kiiremad olid Harjumaa mehed

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Kõpu sõiduautode rallisprindi võitis neljarattaveoliste klassis Kert Uus ja Alo Ivask Harju KEK-i ralliklubist, teised olid Alo Hintser ja Oliver Tampuu klubist AGK Sportdrive ning kolmandana lõpetasid Raul Jeets ja Kaspar Must klubist Team RRC.


Kaherattaveoliste 2WD klassis teenisid etapivõidu Priit Ollino ja Eero Uustalu klubist Jaanimäe RT, teise kohaga lõpetasid viljandlased Tiit Rattasep ja Indrek Moks, kes esindavad klubi A-racing.

Noorte arvestuses ehk klassis V18 olid mõõduvõtu parimad Siim Plangi ja Marek Sarapuu klubist G.M. Racing. Samas arvestuses sõitnud viljandlane Kaarel Kurvits lõpetas päeva seitmendana.

Rallikrossiautode arvestuses näitas kiireimat sõitus Martin Saar, viljandimaalase Joel Kislõi ees. Samas grupis startinud Janno Ligur oli kaheksandana.

Laupäeval Kõpu vallas peetud võistlus kuulus Eesti rallisprindi meistrivõistluste arvestusse ning oli selle kolmas etapp.

Ürituse korraldajate sõnul oli registreerunuid 39 ning päev kulges suuremate viperusteta. «Rada pidas enam-vähem vastu, tõsisemaid väljasõite polnud,» lausus üks korraldusmeeskonna liikmeid Sven Heinlaid klubist Navaka Racing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles