Viljandlannad võitsid teise poolfinaalmängu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Pühapäeval teist korda Eesti naiste Salestar võrkpalliliiga poolfinaalseerias väljakul käinud Viljandi Metall ja Tartu ülikool / Eeden pidasid taas viiegeimise mängu, sarnaselt laupäevasele kohtumisele lõppes ka pühapäeval Tartus aset leidnud pallilahing 3:2 Viljandi Metall võistkonna võiduga.

Numbriliselt oli kohtumine kummaline: viljandlannad kaotasid esimese geimi 21:25, võitsid kaks järgmist vastavalt  25:20 ja 25:14, kaotasid neljanda 14:25 ning suutsid mänguvõidu lõpuks vormida 15:12 tulemusega viiendas geimis.

Viljandi naiskonna heitlikust mängust annab tunnisus ka asjaolu, et viiendas geimis mängiti maha seitsmepunktine 8:1 eduseis, mis kahanes minimaalseks 13:12. Otsutaval hetkel suutis siiski tänavuste tiitlivõistluste põhiturniiri võitnud naiskond end kokku võtta ja tekkinud mängummõõn ületada.

Viljandi Metall naiskonna esindaja ja treener Margus Keerutaja tõdes, et pühapäeval logises mäng kõigis elementides.

Raksustest hoolimata juhib Viljandi Metall poolfinaalseeriat 2:0 ning vajab finaalipääsuks veel üht võitu.
Lähim võimalus on tal seda teha kolmapäeval kell 19 Viljandi maagümnaasiumis algavas mängus.

Teises poolfinaalpaaris alistas pühapäeval tiitlikaitsja GMP/Olympic võõrsil Tallinna Ülikooli 3:1 ja juhib samuti seeriat 2:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles