Võimlejad olid tublid Rütmika kevadturniiril

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Christina Peterson
Johanna Christina Peterson Foto: Erakogu

Tartus võimlemisklubi Rütmika kevadturniiril esinesid tublilt kõik kohtunike ette astunud Viljandi spordikooli iluvõimlejad.


Ehkki korraldajad lubasid igast klubist ja spordikoolist eri vanuseklasside peale kokku võistlema vaid viis võimlejat, oli sellest hoolimata konkurents tihe ja osavõtt rohkearvuline.

Noorimate, 2001. aastal ja hiljem sündinute klassis oli võistlustules 41 pisikest võimlejat, kes esitasid kohtunikele vabakava.

Võistluse võitis Viljandi spordikooli õpilane Johanna Christina Peterson. Tema treeningukaaslane Maria Elisabeth Soonik saavutas viienda koha. Keliis Lillemets oli neljateistkümnes ja Keiti Lass kuueteistkümnes, aga nemad on mõlemad aasta nooremad, sündinud 2002. aastal.

Noorteklassis (aastatel 1997 ja 1998 sündinud) esindas Viljandi spordikooli Liisi Vister. See oli talle esimene võistlus kavaga, mis vastab uue aasta algul kehtima hakanud nõuetele.

Liisi Vister võistles rõnga- ja kurikakavaga. Treener Kersti Petersoni sõnul tuli tal mõlemas kavas sisse vahendikaotus ja näha oli ebakindlust. «Rõngakava oli nii uus, et seda sai ta harjutada ainult kaks nädalat,» lausus treener.

Sellest hoolimata õnnestus Liisil saavutada 14 kokurendi seas teine koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles