«Sakala» muudab telekava vormi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Tänasest jõuab «Sakala» lugejateni telekava, milles on kirjas kõigi Eesti telekanalite ning kahe raadiojaama programm.


Telekavasse mahuvad ETV, ETV 2, Kanal 2, TV 3, Kanal 11, TV 6, Kalev Sport, Neljas TV ja MTV Eesti ning rahvusringhäälingu raadiokanalid Vikerraadio ja Klassikaraadio.



«Sakala» püsilugejad mäletavad, et samasuguses vormis telekava ilmus laupäevase lehe vahel 2007. aastani. Siis asendus see lehe vahele pandud vihikuga, milles olid vaid telekavad. Klantspaberil klammerdatud telekava ilmus koostöös Eesti suurima päevalehega «Postimees».



Koostööprojekti lõppedes naaseb «Sakala» tele- ja raadiokava omaaegse vormi juurde. Vahe on selles, et vahepeal on eestikeelseid telekanaleid ohtralt juurde tulnud. Seega keskendume vaid nendele programmidele ning kahele rahvusringhäälingu raadiojaamale, milles on rohkem jutusaateid.



Telekava ilmub mitme maakonnalehe koostöös. Peale «Sakala» lugejate saavad selle «Pärnu Postimehe», «Virumaa Teataja» ja «Järva Teataja» lugejad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles