Noored ratturid lõpetasid tuuri

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädal tagasi Holstre ja Paistu vahelisel teel kavas olnud eraldistardist sõiduga lõppes noorte jalgratturite Tartu noortetuur, mille võit läks pealinna. Parim Viljandi klubi sõitja lõpetas 11. kohaga.

Eelmisel teisipäeval Tartust alanud velotuuri kavas olid lisaks proloogile kaks grupisõitu ja üks eraldistardist võistlus. Mitmepäevasõidu võitis ja Eesti meistriks tuli Ekke-Kaur Vosman klubist KJK.

Viljandlastest oli parim Kristjan Johanson, kes lõpetas 11. kohaga. Karl Treimuth oli 22., Ivo Velbaum 29., Reio Toom 34. ja Jaanus Tasane 36. Meeskondlikult toodi ära viies koht. Võistlusel osales 95 ratturit 19 klubist.

Pühapäeval startisid ratturid juba Rakke maratonile. Maastikul kihutatud sõidu lühemal distantsil said konkurentidel kiirelt eest ära Ekke-Kaur Vosman ja Kristjan Johanson. Viimastel kilomeetritel purunes Vosmanil aga ratas ning võitis kindlalt Viljandi rattaklubi liige Kristjan Johanson.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles