Maakonna paremad meediatundjad on Paalalinna koolis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Meediamull 2009" Viljandimaa parimateks osutusid Paalalinna gümnaasiumi õpilased.
"Meediamull 2009" Viljandimaa parimateks osutusid Paalalinna gümnaasiumi õpilased. Foto: Peeter Kümmel

Noortekeskuse ja «Sakala» koostöös korraldatava mälumängu «Meediamull» maakondlik üldvõit läks täna Paalalinna gümnaasiumisse.


Jakobsoni gümnaasiumis peetud kolmandas voorus, kus võtsid mõõtu 10. klassid, saavutasid esikoha võõrustajad. Sama palju punkte teeninud Paalalinna kooli esinduse otsustas žürii asetada teisele kohale, sest ta oli võistluse käigus Jakobsoni gümnaasiumiga võrreldes teeninud vähem maksimumpunkte. Kolmanda koha sai maagümnaasium.

Kolme vooru koondarvestuses suutis Paalalinna gümnaasium säilitada juba esimeses voorus loodud edumaad ja edestada Jakobsoni gümnaasiumi nelja punktiga. Maagümnaasium tõukas napi, ühepunktise üleolekuga Suure-Jaani gümnaasiumi esikolmikust välja.

Noortekeskuse projektijuhi Mart Saare sõnul valmistab talle rõõmu ennekõike see, et «Meediamull» sai tänavu uue hingamise, sest lisaks võistkondadele ärgitati omavahel mõõtu võtma fänniklubisid. «Tore oli näha, et kõik selle aasta voorud tõid ühte saali kokku paarsada rõõmsameelset noort.» Ta avaldas heameelt ka selle üle, et üldvõitja selgus tihedas rebimises ja pinge säilis viimaste minutiteni.

Esikolmikusse jõudnud koolide võistkonnad osalevad aprillis Paide kultuurikeskuses superfinaalis, kus neile astuvad vastu Järva- ja Pärnumaa eakaaslased.

«Meediamulli» on Viljandimaal korraldatud viis aastat.

Žüriisse kuulusid "Sakala" ajakirjanikud Tea Raidsalu ja Rannar Raba.


TULEMUS

III voor (10. klassid):
1. Jakobsoni gümnaasium (27 punkti)
2. Paalalinna gümnaasium (27 punkti)
3. Maagümnaasium (22 punkti)
4. Võhma gümnaasium (16 punkti)
5. Abja gümnaasium (15 punkti)
6. Suure-Jaani gümnaasium (14 punkti)

Maakondlik koondtulemus:
1. Paalalinna gümnaasium (81 punkti)
2. Jakobsoni gümnaasium (77 punkti)
3. Maagümnaasium (63 punkti)
4. Suure-Jaani gümnaasium (62 punkti)
5. Abja gümnaasium (56 punkti)
6. Võhma gümnaasium (48 punkti)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles