Kaheksal Kuperjanovi pataljoni saabunud kutsealusel kahtlustatakse narkojoovet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuperjanovi jalaväepataljoni aega teenima saabunud kutsealuseid esmaspäeval kontrollinud politseinikud tuvastasid kaheksal võimaliku narkojoobe.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul uurisid Võru politseinikud narkokoerte abiga 336 väeossa ilmunud kutsealust. «Kiirproovide esialgsete tulemuste põhjal tuli neist Lõuna-Eesti haiglasse lisakontrolli saata kaheksa. Põhjaliku kontrolli tulemused saabuvad mõne nädala jooksul,» ütles Peitel BNS-ile.

Võru politseinikud on ka varem Kuperjanovi pataljonis uusi ajateenijaid üle vaadanud ning näiteks 2008. aasta sügisel oli narkopohmellis iga neljas.

Noori kutsutakse ajateenistusse kolmel korral: jaanuaris, juulis ja oktoobris.

Jaanuaris ja juulis peavad kohale tulema need, kelle ametikoht eeldab 11-kuulist ajateenistust, ehk valdavalt tulevased allohvitserid ja autojuhid. Oktoobris läheb kaheksaks kuuks teenistusse üksuste reakoosseis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles