Rattaralli võitsid Janek Tombak ja Grete Treier

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval ligi 30-kraadises kuumuses raskel rajal sõidetud Karksi-Nuia rattaralli võitis tänu parimale finišispurdile endine professionaal Janek Tombak ajaga 2:37.24,3.

Edu Viko klubi esindaja Krister Kivistiku ees oli lõpuks pool sekundit. Kolmanda koha saanud CFC rattur Aksel Nõmmela kaotas 2,2 sekundiga. Kuus esimest mahtusid kuue sekundi sisse. Parima Viljandi ratturina oli Markus Paas 14-sekundilise kaotusega seitsmes.

Naistest oli kiireim olümpiamängudeks valmistuv Grete Treier, kes kaotas võitjale viie ja poole minutiga ning jäi üldarvestuses 20-ks. Teine koht läks Jaanika Kurgjärvele Rein Taaramäe rattaklubist.

Kokku lõpetas 110 kilomeetri pikkuse sõidu 50 ratturit. Koguni 23 startinut jätsid sõidu pooleli.

Lühema ehk 55-kilomeetrise distantsi kiireim oli Karl-Arnold Vendelin Vändra klubist Viko ajaga 1:29.54. Talle järgnesid Kristo-Enn Vaga Kalevi jalgrattakoolist ja Mart-Anton Vendelin JK Vikost. Parim Viljandi poiss Karl Treimuth kaotas võitjale 4.46-ga ja oli kuues. Sõidu lõpetas 25 ratturit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles