Hiilgav mäng tagas naiskonnale ülekaaluka võidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turniiri parim sidemängija Egle Püvi
Turniiri parim sidemängija Egle Püvi Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti võrkpalli liidu U-20 vanuseklassi tütarlaste karikavõistluste finaalturniiril pühapäeval Kundas viljandlannad vastastele suurt sõnaõigust ei andnud.


Viljandi spordikooli naiskond alistas kuue võistkonna osavõtul peetud turniiril kõik vastased 3:0.

«Mängud õnnestusid,» tunnistas treener Merle Keerutaja. «Kõik tuli välja: töötas pallingu vastuvõtt, lõime ise ohtlikku servi, rünnak sujus ja sidemängija tegutses väga hästi.»

Et jutt pelgalt kiidulauluna ei kõlaks, nurises treener veidi pallingu vastuvõtu üle avageimis Narva vastu. «Andsime neile seal 22 punkti,» lausus ta.

Viljandlannade juhendaja kiitis kogu võistkonda, leides, et kellegi mängu esile tõsta on äärmiselt raske. Ühe erandi ta siiski tegi, tunnustades eriliselt turniiri parimaks sidemängijaks nimetatud Egle Püvit.

«Ta ohjas kindlalt kõiki viit kohtumist ning jagas tõesti mängu hästi laiali. Kasutasime rünnakul vaheldumisi kõikvõimalikke variante, alates tavalisest nurgarünnakust kuni lainete ja ristideni,» kõneles ta.

Viljandi spordikooli järel lõpetas turniiri teisena Pärnu, kolmas oli Narva ja neljas Saaremaa naiskond. Turniiri nelja parema mängija sekka valiti viljandlaste sidemängija kõrval veel ründaja Anu Ennok.

Eesti võrkpalli liidu karikavõistlustel tegi neljas finaalgrupis kaasa 23 võistkonda.

Nädal varem Võrus aset leidnud sama vanusegrupi noormeeste tugevamas finaalgrupis tuli Viljandi spordikooli võistkonnal treener Egon Edo juhendamisel leppida Premium 7 / Tartu, Pärnu võrkpalliklubi ja Saaremaa järel neljanda kohaga.

Saarlastega said viljandlased küll võrdselt punkte, paraku oli neil geimide suhe omavahelise mängu kaotuse tõttu pisut kehvem.

Noormeeste finaalturniiri nelja parema mängija sekka valiti Viljandi spordikoolist Taavi Sadam.

NAISKOND
Eesti võrkpalli liidu karikavõistlused võitnud naiskonnas mängisid
• Kaisa Orav, Egle Püvi, Erle Püvi, Sandra Länts, Deily Rang, Anu Ennok, Merilin Salben ja Elisabeth Teider.
• Naiskonna treener on Merle Keerutaja.
Allikas: võrkpalli liit
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles