Toiduabi vajajaid tuleb aina juurde

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toiduabi tarnimiseks korraldatud hanke võitis aktsiaselts Tartu Mill, kelle vahendusel saavad abivajajad makarone, kaera- ja neljaviljahelbeid, nisujahu, riisi, mannat, suhkrut ja rapsiõli.
Toiduabi tarnimiseks korraldatud hanke võitis aktsiaselts Tartu Mill, kelle vahendusel saavad abivajajad makarone, kaera- ja neljaviljahelbeid, nisujahu, riisi, mannat, suhkrut ja rapsiõli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eestis jagatavast rekordilisest toiduabi kogusest läheb Viljandimaal jagamisele umbkaudu 118 tonni kuivaineid ja 28 400 liitrit toiduõli.

«Ma väga loodan, et Eestis tuleb kord aeg, mil meil pole toiduabi vaja,» lausus Eesti Punase Risti Viljandimaa seltsi sekretär Merit Laan. Säärast abi jagatakse Eestis 2007. aastast. Tänavune laadung on nii koguse, valiku kui maksumuse poolest suurim ning ka abivajajaid on varasemast rohkem.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles