Autokeskus teeb naistele kingituse

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Pille Uripea lasi oma sõiduvahendit Raeli autokeskuse spetsialistidel kontrollida. Koos lukksepp Maido Müüriga vaatab ta veel kord rehvid üle.
Viljandlanna Pille Uripea lasi oma sõiduvahendit Raeli autokeskuse spetsialistidel kontrollida. Koos lukksepp Maido Müüriga vaatab ta veel kord rehvid üle. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Raeli autokeskuse naistepäevakampaania, mis pakub õrnema soo esindajatele võimaluse lasta oma sõiduvahend tasuta üle kontrollida, osutus üllatavalt menukaks.

Raeli autokeskuse müügijuhi Kalle Paalo sõnul on kahe päeva jooksul nende juures lasknud oma masinat kontrollida 28 naist. «Kui me kampaaniat alustasime, ei osanud me nii suurt huvi oodatagi,» tõdes Paalo.



Raeli autokeskuse naistepäevaeelne kampaania kestab terve selle nädala. «Kõik ajad on ka juba kinni pandud,» ütles Kalle Paalo.


Autokeskuse spetsialistid kontrollivad muu hulgas vedelike taset, rehve ja tulesid ning testivad akut. Läbivaatusele võetakse igat marki ja eri vanuses autosid. Ühe auto kontrollimiseks kulub umbes tund aega.

Kontroll on põhjalik, kuid Paalo toonitas, et see siiski ei ole võrdne ametliku ülevaatusega. «Me paneme kirja, kui leiame mingi probleemi, ning siinsamas on võimalik ka paranduseks aeg kinni panna,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles