Komisjon otsib kauneid aedu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandis hakatakse taas otsima kõige kenamini lillede ja taimedega kaunistatud hooneid. Komisjoni välja valitud majade omanikele antakse sügisel auhind.

Komisjon hindab aedade ja fassaadide kaunistamist nii hooajaliste kui püsililledega, kusjuures võistlusel osalevad aiad või hooneosad peavad olema vaadeldavad tänavalt või üldkasutatavalt territooriumilt.

Võistluse «Lilled linna!» kokkuvõtete tegemisega seotud toimingud korraldab linnavalitsuse majandusamet ja komisjon, mida juhib majandusameti juhataja Reevo Maidla. Sellesse kuuluvad veel haljastuse spetsialist Age Alas, Valge Roosi klubi esindaja Malle Vahtra, osaühingu Tootsi Haljastus juhataja Kristjan Sohlu ning 2011. aastal samal võistlusel preemia saanud Eveli Peterson.

Parimad selgitatakse välja viies rühmas: pereelamud, ridaelamud ja kuni nelja korteriga elamud, korterelamud, ühiskondlikud hooned ning äri- ja tootmishooned.

Majandusamet ootab teateid huvitavate ja silmapaistvate kujunduste kohta 30. augustini telefonil 435 4756 või e-posti aadressil age.alas@viljandi.ee.

Igal aastal antakse välja kuni kümme preemiat ligi 150 euro väärtuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles