Tervisekaitsetalitus tõmbab end koomale

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tervisekaitse talituse Viljandimaa osakonna juhataja Jelena Sova.
Tartu tervisekaitse talituse Viljandimaa osakonna juhataja Jelena Sova. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Järjekordse riigiasutusena tõmbab end koomale Tartu tervisekaitsetalituse Viljandimaa osakond, kus on ümberkorralduste tõttu koondatud neli ametikohta.



Koondatute hulka kuuluvad referent, üks vaneminspektor, spetsialist ja autojuht. Ümberkorralduse järel jääb senise kuue toa asemel talituse Viljandi osakonna kasutusse kolm ruumi, mida ta rendib maavalitsuselt Vabaduse plats 4 majas.


«Tehtud ümberkorraldused on tingitud ühelt poolt struktuurimuudatustest, mis kaasnevad terviseameti loomisega, teisalt kindlasti ka üldisest kokkuhoiuvajadusest,» selgitas tervisekaitseinspektsiooni avalike suhete juht Iiris Saluri. «Osakonnajuhataja ametikoht kaob ära, aga osakond ise jääb siiski alles.»

Viljandimaal jätkavad tervisekaitse järelevalvet epidemioloogia spetsialist ning sotsiaalvaldkonna ja keskkonnatervise inspektor.

Saluri sõnul puudutavad muudatused kõiki maakondi ning neid tehes lähtuti põhimõttest, et kõik tähtsad järelevalve valdkonnad oleksid kaetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles