Ugala paneb piletid soodsalt müüki

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala.
Ugala. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Ugala korraldab homsest pühapäevani oma märtsi ja aprilli etendustele piletite soodusmüügi.


Piletite tavapäraseid hindu langetatakse homme algaval soodusmüügil kuni 40 protsenti. Vanemate lavastuste piletid hinnatakse alla rohkem ja uuslavastuste piletid pisut vähem.

Kui praegu maksavad kõige kallimad Ugala pääsmed 170 krooni, siis neljapäevasel soodusmüügil alaneb hind 150 kroonini. Nii kallilt saab pileti etendusele «Anna Karenina». «Börsi ja Börsitari» pileti hind langeb 170 kroonilt 140-le.

Kõige rohkem langetatakse hinda etendustele «Kolm õde», «Keisri hull» ja «Linnapea». Nende etenduste tavapiletid maksavad 160 krooni, kuid sooduskampaania ajal saab pääsme 100 krooni eest.

Kõige odavamalt pääseb vaatama lavastust «norway.today», mille pääse maksab homsest 60 krooni.

Kahe uuslavastuse «Arturi laulud ja aastad» ning «Küünlad põlevad lõpuni» aprillikuu etendustele on sooduspileteid piiratud koguses.

Sooduspiletid on neljapäevast pühapäevani müügil Ugala kassas ja Piletimaailma müügikohtades üle Eesti. Internetimüük toimub soodusmüügi päevadel 24 tundi ööpäevas Ugala ja Piletimaailma kodulehe kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles