Tarmo Riitmuru rahuldus pronksiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergejõustiklane Tarmo Riitmuru sai nädalavahetusel Tallinnas peetud Eesti mitmevõistluse sisemeistrivõistlustel
seitsmevõistluses kolmanda koha.
Kergejõustiklane Tarmo Riitmuru sai nädalavahetusel Tallinnas peetud Eesti mitmevõistluse sisemeistrivõistlustel seitsmevõistluses kolmanda koha. Foto: Liis Treimann

Pühapäeval Tallinnas Eesti mitmevõistluse meistrivõistlustel seitsmevõistluses kaasa teinud Tarmo Riitmuru kogus 5688 punkti ning pälvis pronksmedali.


«See on väärt medal — mind edestanud mehed tegid korralikud tulemused,» nentis ta.



Eelkõige pakkusid Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala liikmele Tarmo Riitmurule rahulolu 60 meetri jooksu isiklik rekord 7,10 ning 1000 meetri jooksus saavutatud võistluste parim aeg 2.44,30. Veidi paremat tulemust ootas ta aga kuulitõukes, milles ta oma sõnul jäi võimetekohasele tulemusele alla umbes meetriga. «Kerged tagasilöögid tulid ka kaugushüppes ja tõkkejooksus.»



Eesti sisemeistriks tuli 5825 punkti kogunud Mikk-Mihkel Arro ning hõbemedali sai Aigar Kukk 5702 punktiga.



Viljandimaa sportlane sai meistrivõistlustel kirja järgmised tulemused: 60 meetris 7,10, kaugushüppes 7.08, kuulitõukes 13.33, kõrgushüppes 2.01, 60 meetri tõkkejooksus 8,24, teivashüppes 4.50 ja 1000 meetri jooksus 2.44,30.



Edaspidiste võistluste kohta ei osanud Tallinna ülikooli tudeng Tarmo Riitmuru veel midagi öelda. «Olen praegu kooliga Otepääl suusatamas, murran siin parajasti Tehvandi tõusu,» lausus ta telefonivestluses.



Eesti mitmevõistluse meistrivõistlustel noormeeste A-klassi seitsmevõistlusel osalenud Priit Sihver lõpetas 4670 punktiga, mis andis talle kokkuvõttes neljanda koha.



Kolmanda Sakala seltsi sportlasena juunioride arvestuses mõõtu võtnud Madis Kassil ebaõnnestus teivashüpe — selles ta tulemust kirja ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles