Viljandi täitub viieks päevaks ekstreemsportlastega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna keskpäeval võistlesid poisid Viljandi kesklinnas tõukeratastel.
Täna keskpäeval võistlesid poisid Viljandi kesklinnas tõukeratastel. Foto: Peeter Kümmel

Juba eile võis Viljandi tänavatel näha tavapärasest rohkem eri rataste ja ruladega ringi sõitvaid noori ekstreemsportlasi, mõned neist välismaalased.

Mittetulundusühingu Mikromulk ning Kris Sülla eestvedamisel käib linnas esimene ekstreemspordifestival «ONE Viljandi Bash». Süld avaldas lootust, et see muutub iga-aastaseks ettevõtmiseks. «Sellest võiks saada hea lisa kõigile neile kultuuriüritustele, mida Viljandis korraldatakse,» lausus ta.

Festival on viiepäevane ning lõpeb pühapäeval. Eile võistlesid osalejad Viljandi järve ääres rannajalgpallis, täna võib neid näha Rubiini platsil ning õhtupoole Valu­oja oru minirambil.

Homme on Paala järvel kavas veelauavõistlus, kuhu Sülla sõnul on oodata Eesti paremaid sõitjaid. Nad näitavad, mida kõike on võimalik järvel avatud wakepark’is teha. Laupäeval ja pühapäeval läheb kasutusse vast valminud Männimäe rulapark.

Sülla jutu järgi oli üleeilseks end kirja pannud 64 sõitjat, kuid registreeruda on võimalik ka kohapeal. Sõitjaid on kõikjalt Eestist ning lisa on tulnud Saksamaalt, Rootsist ja Soomest. Kõigil huvilistel on võimalik vaatemängulisi trikitamisi priilt jälgida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles