Kutsekoolid jagasid kõige rohkem lõputunnistusi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ühendatud kutsekeskkooli lõpetas tänavu rekordarv õpilasi. Paari  päeva eest jagati tunnistused 156 lõpetajale ning juba veebruaris jättis 46 inimest seljataha kolm ja pool aastat ametiõpet. Fotol on tänavukevadised lõpetajad kooli mõisahoone trepil.
Viljandi ühendatud kutsekeskkooli lõpetas tänavu rekordarv õpilasi. Paari päeva eest jagati tunnistused 156 lõpetajale ning juba veebruaris jättis 46 inimest seljataha kolm ja pool aastat ametiõpet. Fotol on tänavukevadised lõpetajad kooli mõisahoone trepil. Foto: Erakogu

Viljandi kahes kutsekoolis antakse tänavu kätte üle kolmesaja lõputunnistuse. Talviste ja kevadiste lõpetajatega kokku on maakonnas kõige rohkem lõpetajaid Viljandi ühendatud kutsekeskkoolil.

«See aasta andis meile rekordiliselt 156 lõpetajat ja neile lisandub veel 46 lõpetajat, kes õppisid 3,5 aastat,» lausus Viljandi ühendatud kutsekeskkooli õpetaja Epp Välba. Ta lisas, et ilmselt saatis kutsekeskkool tänavu keskharidusega ellu rohkem noori kui ükski teine maakonna haridusasutus.

Copy
Tagasi üles