23-aastaste seas tuli viies koht

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eliitklassi ja 23-aastaste meeste ühises stardis oli seekord kaks Viljandi rattaklubi esindajat, kes treenivad ja võistlevad ametikoolis õppimise kõrvalt.

Kui ratturite grupp sõidu keskosas pooleks läks, jäid Viljandi klubi mehed Martti Välk ja Markus Paas tagumisse poolde. Paas katkestas kaks ringi enne lõppu, Välk pingutas finišini ja oli lõpuheitluses oma grupi parim. See andis alla 23-aastaste konkurentsis viienda koha.

«Arvestades seda, et Martti on treeninud ainult Eestis ja seda kooli kõrvalt ning oli stardis oma 6000 kilomeetriga kõige väiksema treeningumahuga mees, sõitis ta väga tublilt,» leidis treener Marek Johanson.

Eelmisel aastal 23-aastaste meeste konkurentsis Viljandi klubile meistritiitli toonud Mihkel Ronimois võistleb sel aastal klubi Peloton värvides ja eliitklassis. Eesti meistrivõistlused lõpetas Ronimois 12. kohaga. Võitjale kaotas ta ligi kümme minutit ning Martti Välku edestas viie minutiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles