Uus torustik kütab Saarepeedil kirgi

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Saarepeedi küla Keskuse tee alla paigaldati mullu tänapäevane vee- ja kanalisatsioonisüsteem, pole sealsetel elanikel Õie Kirnal ja Linda Paakspuul sellest rõõmu, sest torustiku majapidamisega ühendamine käib neil rahaliselt üle jõu.
Ehkki Saarepeedi küla Keskuse tee alla paigaldati mullu tänapäevane vee- ja kanalisatsioonisüsteem, pole sealsetel elanikel Õie Kirnal ja Linda Paakspuul sellest rõõmu, sest torustiku majapidamisega ühendamine käib neil rahaliselt üle jõu. Foto: Kenno Soo

Mitu Saarepeedi küla elanikku tõrgub oma majapidamist mullu rajatud uhiuue vee- ja kanalisatsioonisüsteemiga ühendamast, sest selleks kuluv summa käib neil üle jõu.

«Paljud siinsed elanikud on pensionärid, kelle igakuine sissetulek on umbes 200 eurot. Ei tea, kust nad peaksid selle 2000 eurot võtma?» laiutas Saarepeedi vallamajast kiviviske kaugusel elav Linda Paakspuu käsi, viidates umbkaudsele summale, mis pidavat kuluma ühe eramaja ühendamiseks vast valminud torustikuga.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles