Parimad lõpetajad käisid roosiaias

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi muusikakooli kiitusega lõpetanud Eleryn Tiit annab pildil allkirja selle kohta, et ta on kingitud hinnalise raamatu kätte saanud. Taustal seisavad linnapea Loit Kivistik (paremal) ja abilinnapea Ardo Agasild.
Viljandi muusikakooli kiitusega lõpetanud Eleryn Tiit annab pildil allkirja selle kohta, et ta on kingitud hinnalise raamatu kätte saanud. Taustal seisavad linnapea Loit Kivistik (paremal) ja abilinnapea Ardo Agasild. Foto: Kenno Soo

Linnaisad tunnustasid teisipäeval raekoja roosiaias Viljandi koolide parimaid lõpetajaid ja nende vanemaid.

Linnapea Loit Kivistiku ja abilinnapea Ardo Agasilla käepigistuse, linna aukirja ja raamatupoe kinkekaardi said Viljandi gümnaasiumide kuld- ja hõbemedaliga lõpetajad. Viljandi kodanikest medalistide nimed kanti linna auraamatusse.

Tänukirja ja raamatu «Iseolemise vägi. Rein Randveer kindral Laidoneri jälgedes» võtsid vastu need õpilased, kes lõpetavad kiitusega põhikooli, Viljandi muusikakooli, kunstikooli ja huvikooli.

Linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Tiivi Tiido sõnul lõpetab sel aastal Viljandis kaheteistkümnenda klassi 213 õpilast, põhikoolilõpetajaid on 213.

Kuld- või hõbemedali pälvis kolme gümnaasiumi peale kokku 22 lõpetajat. «Viimati oli nii rohke saak 2009. aastal, mil Viljandis oli 24 medaliga lõpetajat,» tõdes Tiivi Tiido.

Roosiaeda kutsutud õpilastele ja nende vanematele esinesid Viljandi muusikakooli noored, kes olid kõik ühtlasi ka selle õppeasutuse parimad lõpetajad. Järgnesid linnajuhtide tervitused ja õnnitlemine, vastuvõtt kulmineerus ühise tordisöömisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles