Puhkekeskus kasvas sviidi ja nelja toa võrra

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Aavasalu
Tõnu Aavasalu Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Tänu juurdeehitisele saab Suure-Jaani valla Vanaõue puhkekeskus majutada senisest rohkem soovijaid.


Ehitisel, mida alustati 2007. aastal, on jäänud teha veel veidi välisviimistlust. Kasutusloa loodab Vanaõue juhataja Tõnu Aavasalu saada kevadeks ning siis lisandub keskusele 11 majutuskohta.



Juurdeehitise esimesel korrusel on käsitööna valminud mööbliga sviit, milles on  külalise käsutuses elutuba, kaks magamistuba ja saun. Teisele korrusele ehitati neli kõigi mugavustega tuba.



«Meie kliendid on järjest nõudlikumaks läinud,» ütles Tõnu Aavasalu. «Et me ei tee ainult peoõhtuid, vaid suur osa on seminariklientidel ja korporatiivüritustel, on majutuse kvaliteet väga tähtis.»



Ettevõtte juhi sõnutsi on valminud veel üks ehitusprojekt. «Praegu on meil osa tubasid kolmekohalised, aga need kavatseme muuta kahesteks,» lausus ta.



Kuigi põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet on otsustanud juurdeehitust toetada 1,5 miljoni krooniga, on sellest praeguseks kätte saadud 660 000 krooni. «Ehitasime pangalaenu ja omavahenditega,» rääkis Tõnu Aavasalu.



Ta tõdes, et majanduslangus on kahandanud puhkekeskuse klientide arvu. «Juba detsembris oli langust tunda. Sama tendents on jätkunud jaanuaris ja veebruaris.»



Jaanuarist langetas Vanaõue puhkekeskus majutuse hinda 5—10 protsenti. «Toitlustuse hinda me kärpida ei saa, võimalik, et peame seda hoopis tõstma. Hindame toitlustamises kõrget kvaliteeti ja värsket kodumaist toorainet, kuid seda pole hinda langetades võimalik pakkuda,» lausus Aava­salu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles