Politseijuht: suvel tegemist jagub

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suveöödel liigub kesklinnas, eeskätt lõbustusasutuste läheduses tavapärasest rohkem peomeeleolus inimesi. Nende sekka satub vahetevahel neidki, kes kaklema kipuvad ja ümbruskondsete majade elanike öörahu rikuvad.
Suveöödel liigub kesklinnas, eeskätt lõbustusasutuste läheduses tavapärasest rohkem peomeeleolus inimesi. Nende sekka satub vahetevahel neidki, kes kaklema kipuvad ja ümbruskondsete majade elanike öörahu rikuvad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi politseijaoskonna juhi Alvar Pähkli sõnul on korrakaitsjatel olnud viimastel nädalalõppudel üksjagu tegemist avalikes kohtades korda rikkuvate pidutsejatega. Kõige tulisemateks kohtadeks peab ta linnas Tartu tänaval City ööklubi, Suure Venna pubi, Lossi tänaval Rubiini klubi esist ning turuplatsi serva,.kus asub Lounge.

Väitega, et Viljandit võiks pidada peksupealinnaks, pole Pähkel nõus. "Mis puudutab peksmisi, siis enamasti normaalsed inimesed neisse ei satu. Juhuslikke inimesi ei võeta ette," kinnitab politseijuht "Sakalale" antud intervjuus.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles