Rahutu öö lõppes pussitamisega

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et sealsamas asub linna ainus suurem ööklubi, on Grand Hotel Viljandi esine parkla majutusasutuse töötajate sõnul sageli kakluste tallermaa.  Läinud nädalavahetusel asetleidnud pussitamise ohvrit nähti lamamas Carl Robert Jakobsoni monumendi kõrval murul.
Et sealsamas asub linna ainus suurem ööklubi, on Grand Hotel Viljandi esine parkla majutusasutuse töötajate sõnul sageli kakluste tallermaa. Läinud nädalavahetusel asetleidnud pussitamise ohvrit nähti lamamas Carl Robert Jakobsoni monumendi kõrval murul. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Ööl vastu laupäeva Viljandi keskväljakul tundide kaupa kestnud karjumine ja märatsemine päädis noore mehe pussitamisega.

16. juuni varahommikul toimetas kiirabi Tartu tänavalt Grand Hotel Viljandi eest haiglasse noormehe, kel olid rindkeres noahaavad. "Sakala» andmetel oli kannatanu seisund nii raske, et esmalt tuli Tartust Viljandisse tuua kardiokirurg, kes patsienti kohapeal opereeris. Esmaspäeva õhtul oli nüüdseks Tartu Ülikooli Kliinikumi viidud noormehe seisund endiselt üliraske.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles