Viljandi klubi tuuril eesmärki ei saavutanud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval lõppenud Saaremaa velotuur tänavu Viljandi rattaklubi sportlastele rõõmu ei pakkunud, sest kukkumiste ja kehva meeskonnasõidu tõttu jäid võistluse eel seatud eesmärgid täitmata.

Viljandi klubi oli sel aastal velotuuril stardis noorte meestega, kellest üks kuulub veel juunioride sekka ja ülejäänud treenivad õpingute kõrvalt. Esimese etapina kavas olnud meeskonnasõidus tuli Viljandi meestel leppida eelviimase kohaga ning teisel etapil sattusid kaks parimal kohal olnud siinse rattaklubi sõitjat kukkumisse.

Meeskonna eesmärk oli aidata juunioride arvestuses pjedestaalile võistkonna noorim liige Josten Vaidem, kuid noormehel tuli selles kategoorias leppida seitsmenda positsiooniga.

Ühel etapil oli ta noorratturite seas teine ja kahel etapil kolmas. Üldkokkuvõttes oli ta Viljandi klubi parimana 41. kohal. Meeskondade arvestuses jäid viljandlased 12. kohale.

Viljandimaaga seotud ratturitest oli üldarvestuses parim Saaremaa klubi Viiking värvides sõitnud Sten Sarv. Noormees võitis tuuril ühe etapi ja oli kokkuvõttes 25.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles