Viljandimaal otsitakse terviseedendajat

Sakala
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Juba kolmandat aastat kuulutab Viljandimaa tervisenõukogu välja terviseedendaja võistluse.


Viljandimaa aasta terviseedendaja nimetus koos auhinnaga antakse tunnustusena üksikisikule, kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju terviseedendamise valdkonnas on aasta jooksul erilise tulemuslikkusega silma paistnud ning mõjutanud nimetatud valdkonna arengut.

Auhinna algataja, Viljandi maavalitsuse terviseedenduse spetsialist Elo Paap ütles, et eelmisel kahel aastal on terviseedendust nähtud noorsoo- ja sporditöös ning haridusvaldkonnas.

«Sellest, et kandidaate esitatakse aktiivselt, on eriline heameel, sest üks konkursi eesmärke on kutsuda inimesi üles märkama oma kaaslasi ning väärtustama nende tööd,» lausus Paap.

Auhinnafondi suuruse kinnitab tervisenõukogu iga kord aastaeelarve vastuvõtmise järel.

Aasta terviseedendaja auhinna kandidaadi võib esitada iga maakonnas elav üksikisik ning maakonnas tegutsev asutus, ettevõte või mittetulundusühing.

Kirjalik ja vormikohane ettepanek koos põhjendustega tuleb esitada kinnises ümbrikus, millel on märgusõna «Edendaja», 20. märtsiks aadressil Viljandi maavalitsus, Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi või e-postiaadressil elo.paap@viljandimaa.ee.

Ettepaneku vastav vorm on kättesaadav internetist aadressilt
http://www.viljandimaa.ee/tervis/?id=33〈=est

Maavanem ja tervisenõukogu esindaja annavad aasta terviseedendaja auhinna kätte ülemaailmsel tervisepäeval, 7. aprillil.

Seni on tunnustuse pälvinud Suure-Jaani valla spordi- ja noorsootöö nõunik Mati Adamson ning Viljandimaa tervistedendavate koolide liikumise eestvedaja, Tääksi põhikooli õpetaja ja kooli tervisemeeskonna Rõõmurull juht Silva Kolk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles