TEISIPÄEV, 19. juuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ÜRITUSED

Viljandi Jaani kirikus kell 12 armulauaga keskpäevapalvus. Pikk tänav 6. Tel 433 3000.
Vabaduse platsilt algab kell 13 jalutuskäik giidi saatel Viljandis.
Karksi valla kultuurikeskuses kell 17 Rootsi puhkpilliorkestri kontsert. Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia. Tel 435 5529.
Viljandi linnaraamatukogus kohtub kell 17 lugejatega kirjandusteadlane, kirjanik ning ajakirjanik Sirje Kiin. Tallinna tänav 11/1. Tel 433 8660.

FESTIVAL
Suure-Jaani kohvikus Arturi Juures kell 13 lõunatund: Suure-Jaanist Peterburi ja sealtkaudu maailma. Räägib Jüri Trei, endine Eesti Vabariigi konsul Peterburis.
Suure-jaani gümnaasiumi aulas kell 20 Bachi instrumentaalkontserdid. Esinevad kammerorkester ning Peep Lassmann klaveril, Olev Ainomäe oboel, Mari-Liis Uibo ja Andres Mustonen viiulil.

NÄITUSED
Viljandi linnaraamatukogu galeriis 22. juunini sakslase Hans-Joerg Deichholzi fotonäitus «Estonian Glass Back Home» ja Viljandi fotoklubi «Abstraktsed mõtted». Näitustega tähistatakse Viljandi maakonna ja Saksamaa Minden-Lübbecke maakonna partnerluse 20. aastapäeva. 22. juunini kojulaenutusosakonnas «Viljandi koolide ilu». Näitust ilmestavad koolimuuseumide ja vilistlaste toodud lõpetamismeened: lõpusõrmused, rinnamärgid ja mütsid. Tallinna tänav 11/1. Tel 433 8660.
Karksi valla kultuurikeskuse teise korruse fuajees noortekeskuse loovusringi Susher-Vusher näitus. Sinises saalis 2. juulini näitus «Mulgi Ukuvaka esimene viisaastak». Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia. Tel 435 5529.
Kondase keskuses 17. juunini Thea Rootalu abstraktsed taimejoonistused, Soome tekstiilikunstniku Pirkko Rahkoneni näitus «Tuhat ja üks ööd». Pikk tänav 8, Viljandi. Tel 433 3968.
Ramsi raamatukogus 22. juunini Tiia Arumäe maalinäitus «Raamideta maastikud». Tel 435 4365.
Viljandi muuseumis 5. augustini «Pulm pani paari, tanu tegi naiseks». Johan Laidoneri plats 10.
Heimtali muuseumi näitusel «Tagasi koju» on väljas väliseestlastega pagulasteekonna kaasa teinud ja aastakümnete järel taas kodumaale jõudnud kaunid käsitööesemed.
Kohvikus Day Off Viljandi kunstnike tööde müüginäitus. Leola tänav 61, Viljandi.

Copy
Tagasi üles