Eesti vanim turismitalu astus kolmandasse kümnendisse

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüd, kus aastaid on juba üksjagu turjal, on Vidrik ja Virve Kivi rahul, et neil jätkus tarkust turismitalu rajades hoiduda suurtest pangalaenudest. Nii saavad nad muretult mõelda ka nendele aegadele, mil kliente liigub vähe.
Nüüd, kus aastaid on juba üksjagu turjal, on Vidrik ja Virve Kivi rahul, et neil jätkus tarkust turismitalu rajades hoiduda suurtest pangalaenudest. Nii saavad nad muretult mõelda ka nendele aegadele, mil kliente liigub vähe. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kas tahaksite rohkem teada kvantmõtlemisest, Horuse silindritest ja bioenergeetilise sageduse võimenditest? Või monoatomaarsetest elementidest ja Maa kiirgusväljade mõjust inimese tervisele?

Kui jah, siis tasub teil seada sammud Viljandist kümmekonna kilomeetri kaugusel tegutsevasse Kivi turismitallu, mille peremees Vidrik Kivi mõistab pikalt ja laialt seletada iidsete ravivõtete ja tänapäevaste avastuste kombinatsioonina loodud tervendamise ja haiguste ennetamise süsteemi.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles