Huvikooli laevamudeldajad võistlesid edukalt

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel lõppes laevamudeldajatel kolmeosaline Eesti noorte meistrivõistluste sari, kust Viljandi huvikooli poisid tõid 16 auhinnalist kohta.

Viljandi huvikooli õpetaja Olle Järvekülje teatel leidsid võistlused aset märtsis Tallinnas Järveotsa gümnaasiumi ujulas, 2. juunil Viljandi sõudeellingu juures ning 9. ja 10. juunil Narva Joaoru akvatooriumil.

Igas kohas võisteldi nii koopia- kui kiirusmudelite klassis.

Viljandi huvikooli poisid said nendel mõõduvõttudel kuusteist auhinnalist kohta: kaks esimest, kaheksa teist ja kuus kolmandat kohta.

Edukaimad olid Erik Rebane kiirusmudelite ja Helari Raudkivi koopiamudelite klassis, saavutades neis esikoha.

Kaks korda tuli koopiamudelite klassis teisele kohale Helari Raudkivi, ühe korra oli selles klassis teine Jan Põder. Kiirusmudelite klassides sai kaks korda teise koha Mait Pendonen, ühe korra pälvisid teise koha Erik Rebane, Henry Rebane ja Rauno Peet.

Kaks korda oli koopiamudelite klassis kolmas Mario Mitt ja kiirusmudelite klassis Helari Raudkivi. Sander Saar, Henry Rebane ja Karl Taim tulid ühel korral kolmandale kohale.

Laevamudelistide võistlushooaeg lõpeb 8. septembril, mil Tallinnas Pae karjääris leiavad aset kiirusmudelite Eesti meistrivõistlused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles