Maxima Karksi-Nuia pood ootab ehitajat

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima logo.
Maxima logo. Foto: Peeter Kümmel

Leedu kapitalil põhinev Maxima tahab järgmisel aastal avada kaupluse Karksi-Nuias ning otsib investorit, kes hoone tema eest valmis teeks ja siis talle rendile annaks.


Viimastel aastatel Eestis jõudsalt laienenud ettevõte on seni palju kauplusi ise ehitanud, kuid avalike suhete juhi Erkki Erilaiu sõnul ei soovi Maxima keerulises majandusolukorras mördisse ja tellistesse raha paigutada.



«Meie põhitegevus on ikkagi kaubandus, mitte kinnisvaraarendus,» lausus ta.


Seepärast otsib firma seitsmesse Eesti paika planeeritavatele poehoonetele investoreid, kes valmis tehtud ruumid talle pikaajalisele rendile annaksid.



Üürilepingu täpne kestus nagu ka hind ja teised detailid selguvad Erilaiu sõnul läbirääkimistel.



Maximale Karksi-Nuias Tartu maantee 12 kuuluvale krundile poe rajamiseks on detailplaneering ja ehitusprojekt juba tehtud. Karksi vallavanema Arvo Malingu sõnul hakkab hoone välja nägema umbes samasugune nagu Viljandi poed.



«Eks nad püüa võimalikult odavalt teha, aga meie tahame, et maja poleks päris plekist, vaid kiviga viimistletud,» sõnas Maling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles