Koondnaiskonda hakkab treenima Peeter Vahtra

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli koondnaiskonnapeatreener on Peeter Vahtra.
Eesti võrkpalli koondnaiskonnapeatreener on Peeter Vahtra. Foto: Elmo Riig / Sakala

1. juunil koos istunud Eesti võrkpalli liidu juhatus kinnitas riigi koondnaiskonna peatreeneri ametisse lõppenud hooajal võistkonna Viljandi Metall Eesti meistriks ja karikavõitjaks tüürinud Peeter Vahtra.


Põhikohaga Audentese spordikoolis treeneriametit pidav Peeter Vahtra kutsub koondisse kandideerima nii kodu- ja välismaal mängivaid võrkpallureid. Kandidaate on tema silmis üle kahekümne. Kogenud võrkpallurite kõrval on tema huviorbiidis palju silmapaistvate eeldustega noori.

Teise treenerina soovib Vahtra enda kõrval näha Pärnu VK meeskonda juhendavat Urmas Talit.

Alaliidu juhatus kuulas koosolekul ära Peeter Vahtra programmi ja seisukohad ning andis üle aastate kokku kutsutava riigi koondnaiskonna peatreenerikandidaadile oma poolehoiu.

Eeldatavasti saab esindusnaiskonda võistlemas näha augustis. Kokkumängu arendamiseks soovib peatreener kutsuda vastaseks Soome, Rootsi, Valgevene või Läti naiskonna.

Vahtra ülesande muudab keeruliseks asjaolu, et meie paremad saalivõrkpallurid on edukad ka rannas, mistõttu nii mõnelgi võistlused kattuvad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles