Trikiratturid avasid pargi

, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pro grupi noorim trikitaja ja võitja Roomet Säälik
Pro grupi noorim trikitaja ja võitja Roomet Säälik Foto: Kenno Soo

Vihmasest ilmast hoolimata kogunes eelmisel laupäeval Viljandimaa parimaks peetavasse Võhma skate-parki paarkümmend noort, kes näitasid, mida nad tõukeratastega teha suudavad.

Laupäeval peetud «Võhma jam» avas ametlikult juba eelmisel sügisel valminud skate-pargi, mida asjatundjad peavad maakonna parimaks.

Võistlustulle astus 20 noormeest, kellest noorim oli 12- ja vanim 23-aastane. Lisaks Viljandimaa tõukeratturitele oli osalejaid Tallinnast, Hellamaalt ja Paidest.

Mõõduvõtmist alustati vihma saatel, ent päeva edenedes muutus ilm trikitajatele soodsamaks ja päikegi tuli välja.

«Võhma jami» peakorraldaja Kris Süld jäi üritusega rahule. Ka osalejate hulk vastas tema ootustele. «Sellise arvuga me enam-vähem arvestasimegi,» tõdes Süld. Ilma tõttu nappis aga publikut.

Sülla üllatuseks võitis kõige tugevamas grupis 12-aastane Roomet Säälik Hellamaalt. «See oli tema esimene võistlus Pro grupis,» lisas Süld.

Uus skate-park pole korraldaja sõnul veel jõudnud Võhmas populaarseks saada, sest valmimise ja avamise vahele jäi talv. See plats on Sülla väitel praegu palju paremas korras kui Viljandi oma. Samas saab ka Viljandi skate-park varsti uue kuue. Töödega peaks ühele poole jõutama hiljemalt 29. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles